De ce blog?

Primul post de pe blogul meu va va raspunde la intrebarea, care apare de fiecare data cand un om politic isi lanseaza propriul blog: „De ce mi-am facut blog?”.

Eu pot spune cu certitudine ca nu m-am alaturat  lumii politicienilor cu blog. Ideea de a-mi lansa propriul blog a venit cu mai mult timp in urma, considerand blogul ca un jurnal on-line, in care iti poti exprima in mod direct gandurile sau parerile personale. Prin lansarea blogului personal, am evitat sa apelez la mijloacele media, cum ar fi televiziunea, emisiunile politice sau presa scrisa.

Cred ca blogul este un mod foarte eficient de comunicare cu oamenii, si totodata, singura solutie tehnica la indemana tuturor, pentru a putea transmite un mesaj nedistorsionat prin interventia mass-mediei.

Imi doresc ca acesta sa fie un loc in care sa putem discuta deschis, sa va pot afla parerile, dorintele, gandurile sau framantarile dumneavoastra.

Sub sloganul „Gandeste cu mine – la ce e fain, la ce e bine”, va invit la un dialog. Am increderea ca va voi putea oferi un raspuns problemelor dumneavoastra.

Fiti bineveniti!

Vezi ultimele posturi


Disclaimer
Comentariile nu vor fi moderate. Exceptie vor face insa (si pana la interzicere definitiva) cele care depasesc limita bunului simt mai exact: cele injurioase, cele cu caracter obscen, cele denigratoare,  cele prezentate sub diverse identitati de pe acelasi IP…
Multumim,
echipa Ioan MANG

Leave a Reply