Motiunea de cenzura – text integral

Doresc sa multumesc tuturor celor care ne-au acordat sustinere prin semnatura lor! Ieri, luni, 18 octombrie, grupurile parlamentare PSD+PC si PNL au depus motiunea de cenzura intitulata "Motiunea Romaniei majoritare, motiune populara". Textul acesteia il gasiti in fisierul atasat acestui post.

 

Sa fie intr-un ceas bun!

 

PSD – Motiune de cenzura – 18 10 2010.doc (89.50 kb)

0 thoughts on “Motiunea de cenzura – text integral

  1. —Dragi motionari, daca numai atat puteti,mai bine mergeti la pescuit! Generalitati si atacuri la persoana expuneti in fiecare zi de ati demonetizat pana si notiunea in sine! Propunerile voastre…, hai sa fim seriosi! Toate incep cu o sa facem si se termina cu vedem noi cum! Ne propuneti un guvern interimar ca o garantie ca vezi doamne peste sase luni o sa avem parte de acelasi balci. si daca in aceste sase luni dati chix si revine un guvern altul decat cel dorit de dvs> si dca premierul numit pt 6 luni nu va vrea sa’si dea demisia, punti de o alta motiune? si daca presedintele numeste un premier ce nu va e pe plac? Ati uita ca ati votat o lege cu care imputerniciti CCR sa decida pana si’n parlament? Sunteti siguri ca o sa aveti castig de cauza la CCR? Ce ar fi sa mergeti frumos frumusel la baie? Cam pute rau!

  2. Pentru belphegor:
    Fiecare avem dreptul la o opinie, deci am decis sa-ti public comentariul. Sunt convins insa ca cei nemultumiti sunt foarte multi, iar cu ce va urma saptamana viitoare o sa vedem.

Leave a Reply