Te vreau în echipa mea

  • Eşti o pesoană motivată, comunicativă şi creativă? Eşti un bun organizator care ştie să lucreze în echipă? 
  • Eşti interesat(ă) de viaţa politică, de modul cum funcţionează administraţia publică sau cum afectează deciziile Uniunii Europene viaţa românilor? 
  • Visezi la o carieră profesională, dar nu ai avut până acum oportunitatea de a arăta ce ştii să faci? Vrei să lucrezi într-un cabinet parlamentar? 
 
Alătură-te acum echipei mele! 
 
Înscrie-te în PROGRAMUL DE STAGII plătite şi poţi să dovedeşti că locul tău este într-un birou parlamentar. Dacă eşti cea mai bună/cel mai bun din echipă, la sfârşitul perioadei de stagiu îţi voi oferi un contract. 
Pentru a te înscrie, te rog să-mi trimiţi CV-ul tău şi completezi formularul pe care îl poţi găsi pe site-ul meu: www.ioan-mang.ro. Pentru alte informaţii consilierul meu, Victor Papp îţi stă la dispoziţie: 0726.287.621. 
Grăbeşte-te! Termenul limită de depunere a dosarelor este 8 Martie 2011 ora 16.00. 
 
Cred în entuziasmul şi profesionalismul tinerilor şi de aceea doresc să vă ofer oportunitatea de a arăta că ştiţi şi vreţi să lucraţi în echipa cabinetului meu parlamentar. Prin acest program de practică studenţii şi tinerii absolvenţi vor putea acumula experienţă profesională în aria lor de competenţă şi îşi vor putea perfecţiona abilităţile personale. Totodată, Cabinetul meu parlamentar va beneficia de contribuţia unor tineri dinamici şi competenţi. Sunt încrezător că la finalul perioadei de stagiu voi găsi cele mai potrivite persoane cu care să colaborez în viitoarele mele proiecte politice şi parlamentare. 

Leave a Reply