Dezvelirea şi sfinţirea bustului eroului naţional Avram Iancu – Marghita 8 mai 2011

Duminică, 8 mai, am participat la dezvelirea şi sfinţirea bustului eroului naţional Avram Iancu din centrul municipiului Marghita, eveniment organizat de Societatea cultural-patriotică Avram Iancu". 

 

 

 

0 thoughts on “Dezvelirea şi sfinţirea bustului eroului naţional Avram Iancu – Marghita 8 mai 2011

  1. O actiune deosebita. Dar este dureros sa vada lumea la astfel de evenimente persoane care s-au imbogatit pe spatele poporului, prin furt si minciuna si nu prin munca. Ce au in comun acele persoane cu Avram Iancu? Sa ne amintim ca Avram Iancu tocmai impotriva hotilor, nu neaparat maghiari, a luptat. Sa ne amintim ca Avram Iancu a refuzat anumite functii tocmai pentru a nu se considera ca fraternizeaza cu mizerabilii vremii. Actualii mizerabili au tupeul sa mearga la astfel de actiuni si sa-i pomeneasca numele. Daca Avram Iancu s-ar trezi si ar fi printre noi…oare acesti mizerabili l-ar recunoaste ?

  2. Ai dreptate! Cei care sunt dispusi sa sacrifice drepturi castigate cu truda de strabuni, doar ca sa ramana la guvernare, incearca sa ne pacaleasca participand la astfel de momente. Nu au nimic cu Avram Iancu si sper sa nu mai pacaleasca pe nimeni.

Leave a Reply