Problema ta mă preocupă

Astăzi, joi, 9 iunie, în cadrul unei conferinţe de presă susţinută la Oradea am lansat campania "Problema ta mă preocupă! Ideea ta mă interesează! Pentru mine tu contezi!"
Campania constă în distribuirea în judeţul Bihor şi municipiul Oradea a circa 85.000 de pliante-chestionar prin care doresc să aflu care sunt problemele, preocupările şi nevoile bihorenilor. Toţi cei care doresc să participe nu trebuie să facă altceva decât să completeze un scurt chestionar cu 3 întrebări şi să returneze talonul până în data de 15 iulie. Cele trei întrebări la care aştept răspunsurile bihorenilor sunt: 
 
1. Care este cea mai grea problemă cu care se confruntă familia dvs?
2. Ce credeți că trebuie rezolvat cu prioritate în localitatea dvs?
3. Care este principala problemă pe care viitorul preşedinte al Consiliului Judeţean Bihor trebuie să o rezolve? 
În schimbul disponibilităţii de a răspunde şi de a retrimite prin poştă talonul , PSD Bihor va organiza o tombolă cu 53 de premii. Tragerea la sorţi va avea loc în data de 29 iulie, la ora 12, la sediul PSD din Oradea (Piaţa 1 Decembrie 4-6, Oradea).
Premiul I va fi un DVD player, premiul II – un aspirator, iar premiul III – un cuptor cu microunde. Pe lângă acestea, filiala județeană a partidului va mai oferi alte 50 de produse electrocasnice. Valoarea totală a premiilor oferite în cadrul acestei tombole este de 3.800 lei. 
 

Leave a Reply