Vizita ambasadorului Belgiei în Bihor

Din această seară şi până joi, Excelenţa Sa Beke, ambasadorul Belgiei la Bucureşti se va afla în judeţul Bihor la invitaţia mea în calitate de preşedinte al grupului parlamentar de prietenie româno-belgiană. 

Pe agenda domniei sale figurează mai multe vizite la obiective de investiţii realizate de belgieni în judeţului nostru. Aş enumera aici: CIOCOBEL INVEST şi ALBATEX din Beiuş, VPK Packing din Salonta, CONNECTRONICS şi H. ESSERS din Oradea. De asemenea, Excelenţa Sa va efectua o vizită şi la Complexul de servicii comunitare “Plopii fără soţ”, instituţie creată şi administrată de o fundaţie belgiană în colaborare cu Consiliul Judeţean Bihor.

Totodată vom avea întâlniri oficiale cu primarul municipiului Oradea, domnul Ilie Bolojan, prefectul judeţuluim domnul Găvrilă Ghilea şi preşedintele Consiliului Judeţean Bihor, domnul Radu Ţîrle.

În programul alcăuit cu acest prilej mai figurează o plimbare prin centrul municipiului Oradea, precum şi vizitarea Parcului Natural de la Cefa. Vizita se va încheia cu o conferinţă de presă la Hotel Continental, urmată de un prânz de lucru cu investitorii belgieni. 

0 thoughts on “Vizita ambasadorului Belgiei în Bihor

  1. Grupul H Essers – nu este investitor strain cum lasa sa se arate in comunicat, ci acest grup a pus conditia statului Roman – sa fie lasat sa submineze economia statului Roman si atunci face afaceri in RO, daca nu atunci plecam. H Essers sunt dintre cei mai mari colonizatori economici din Belgia, dau spaga peste tot au cumparat pana si Guvernul pana si pe procurorii DNA – Popovici Victoria si Marius Iancu si Dan Chirculescu – platitorul este Lambert Lenaerts. directorul de Oradea . Nu este alta firma in Oradea care sa aiba mai multe sesizari si plangeri la Inspectoratul Teritorial de Munca si la Tribunal. Regimul de lucru este unul absolut degradant dar protejat de un secretar de stat prin procurorii parchetului anticoruptie.

Leave a Reply