Agenda săptămânii 19 – 26 august

Am reluat acţiunea de împărţire a premiilor. Ieri am fost în zona Hidişelu – Răbăgani – Beiuş. 

 

 
  

 
  
La sfârşitul săptămânii trecute am participat la ziua comunei Tăuteu, urmând ca săptămâna aceasta să fiu prezent la zilele Diosigului.   

0 thoughts on “Agenda săptămânii 19 – 26 august

  1. Observ D-le Mang, ca in zona Beiusului in care imi duc si eu umila-mi existenta, prietenia psdisto-liberala este cat se poate de stransa. Interesantul primar Domocos (ca alta calitate nu-i gasesc) a reusit sa adoarma spiritul competitional al liderilor PSD locali Iuhas si Odobasian lasandu-i sa linga putin din ciolanele puterii. E clar ca interesul Dvs. pentru relansarea partidului la Beius este aproape inexistent devreme ce permiteti aceasta stare de fapt. In sedintele CL consilierii psd se intrec in a ridica osanale primarului si nu stiu cum sa ridice cat mai repede mana spre a vota tot ce le pune in fata Domocos. Rau a mai ajuns partidul asta… Gloria lui de altadata a apus, strivita de interese marunte, negocieri si intelegeri total nefavorabile si frica patologica a celor din conducerea organizatiei locale de a-si pierde scaunele. Solutia pentru PSD Beius este, Domnule senator, sangele proaspat a unor oameni tineri, cu vointa, cu pofta de lupta si nesubordonati lui Domocos. Superioritatea liberalilor locali, aroganta lor, ne fac pe noi cei care mai credem in idealul social democratiei sa plecam continuu capetele si sa acceptam dominatia. Pentru moment am incredere in Dvs. ca aveti forta neceara sa treceti peste prietenia ce va leaga de Iuhas si compania si sa impuneti reforme dure in organizatia locala si de ce nu in cea judeteana. Noi, cei de jos, vrem si chiar solicitam sa ajungem acolo unde am fost canva…respectati de catre oameni dar si de adversarii politici.

  2. PS: Stiu ca nu ve-ti permite postarea comentariului meu de mai inainte. Insa obiectivul meu este nu sa strig in gura mare problemele psd-ului ci sa va atentionez personal ca singurul om care are puterea de a face ceva in acest caz.

Leave a Reply