Videoconferinţa Departamentului de Educaţiei al PSD

Astăzi de la ora 16 va avea loc prima videoconferinţă a Departamentului de Educaţiei al PSD din această toamnă. 

Pe agenda noastră de lucru se vor găsi subiecte de actualitate precum: 1) modul în care şcolile au fost "pregătite" pentru debutul noului an şcolar; 2) situaţia înscrierilor în Asociaţia profesorilor social-democraţi; 3) numirile problematice şi abuzurile Inspectoratelor Şcolare în ceea ce priveşte directorii de şcoli, conform prevederilor LEN; 4) iniţierea unei dezbateri, pentru moment în PSD şi USL, privind locul şi rolul examenului de Bacalaureat în sistemul românesc de învăţământ.

0 thoughts on “Videoconferinţa Departamentului de Educaţiei al PSD

 1. Initiativa domniei voastre este nu numai de bun augur,dar ar fi remarcabil sa o si puteti implementa!!! Scoala romaneasca nu mai este nimic din ce a fost,nimic…..nu se mai respecta cadrul didactic….nu se mai respecta omul…""""nu se mai respecta decat un singur om"""….si e pacat!!!! Intr-o tara unde nu vom avea civilizatie,unde totul va fi politic si doar politic ,pur si simplu ne vom pierde …copiii!! Cu stima ,Diana-Bacau

 2. Criza sociala e determinata si de profunda criza educationala. Nu stiu din ce motive , nu se vorbeste explicit de acest lucru .Dezastru la bac, dezastru in educatie ….. nu e dezastru… e realitate.
  Spre ce ne indreptam ?Spre ce rezultate ?
  Cum sa obtii rezultate facand acelasi lucru, taieri si iar taieri. Ce motivatie sa cresti calitatea educatiei ? Actualii guvernanti nu stiu ca educatia costa, daca vrei sa fie de calitate ?
  In ce consta reforma educatiei ?
  Toate intalnirile din toamna , au facut vorbire despre Foaia de parcurs :scaderea absenteismului, teste .. si motivarea cadrelor printre altele (adica taieri….) si prin gradatia de merit , … eventual merit politic.Adica se monitorizeaza prezenta elevilor dar si profesorilor, se testeaza elevii…. in rest…. nimic.
  Astea sunt masuri de reformare a educatiei ?

Leave a Reply