Din nou despre comasarea alegerilor

Concluziile conferinței de presă pe care am susținut-o pe tema comasării alegerilor locale cu cele parlamentare: 
 
1. Comasarea alegerilor dăunează grav democrației! România şi românii pierd mult mai mult pentru că nu avem astăzi o bună guvernare, decât ar putea câştiga din zgârcenia Guvernului Boc de a investi în instrumente democratice precum alegerile!
2. Acțiunile Guvernului Boc mint mai mult decât vorbele guvernanților!!! PDL, de fapt, nu vrea reducerea numărului de parlamentari, așa cum în mod ipocrit o declară la televizor. Unicul scop este de a se menține cu orice preț la Putere; inclusiv siluind normele și valorile democratice.
 
3. Greșelea cea mai mare a românilor în 2012 va fi de a nu merge la vot. Singura modalitate de protest rămâne prezenţa masivă la urne! 

0 thoughts on “Din nou despre comasarea alegerilor

  1. Nu isi pun ei problema de democratie. Pentru ei exista un singur obiectiv: sa se mentina la putere cu orice pret, in ideea de a fura. Daca Basescu este atat de interesat ca banii publici sa nu fie ‘irositi’ pe alegeri, de ce nu renunta la ceea ce mai are din mandat si sa fie si alegeri prezidentiale si parlamentare si locale in iunie 2012…? Stim ca ne-au facut foarte mult bine…o lege ‘exceptionala’ in invatamant, ‘reforma’ deosebita in sanatate, justitia ‘functioneaza’ perfect, mii de km de austostrada… Noi nu stim sa apreciem cat de mult bine ne-au facut Basescu-Boc, cu forta. Dar totusi un ultim sacrificiu ar putea face …sa renunte la povara grea, care este presedentia si sa fie toate alegerile simultan, in ideea de a face economie. Daca tot se face ‘reforma’ in invatamant, eu propun ca Basescu sa fie pus pe prima pagina a tuturor manualelor scolare si Boc pe urmatoarea, deoarece s-au sacrificat enorm de mult pentru binele nostru. Trebuie sa ne apreciem eroii si valorile.

Leave a Reply