Lansare Program Guvernare Locală USL Bihor

Foaierul Teatrului Regina Maria din Oradea a găzduit marţi, 3 aprilie lansarea candidaților USL, Ilie Bolojan și Cornel Popa la cele mai importante funcţii din administraţia publică locală, Primăria Oradea şi preşedinţia Consiliului Judeţean Bihor. În prezența colegilor din PSD și PNL și a mass media, cei doi au făcut o prezentare a principalelor obiective din Programul de guvernare locală al USL Bihor. 

În discursul meu am subliniat nevoia schimbării politice de care România are nevoie după guvernarea falimentară și mincinoasă a PDL. De asemenea, am arătat că doar printr-o mobilizare exemplară vom reuși să câștigăm detașat (cu peste 50%) alegerilor locale din 10 iunie și vom putea astfel să implementăm ceea ce ne propunem în Programul de Guvernare Locală. Discursul integral poate fi urmărit pe canalul meu Youtube.

 

În altă ordine de idei, astăzi de la ora 17, în Sala Mare a Primăriei Oradea va avea loc Conferința județeană extraordinară a PSD Bihor pentru desemnarea participanților la Congresul partidului nostru din 7 aprilie.  

 

Leave a Reply