PSD Bihor şi-a stabilit echipa de campanie pentru alegerile locale

Biroul Permanent Judeţean (BPJ) al PSD Bihor a analizat şi aprobat mai multe propuneri privind măsurile necesare privind pregătirea campaniei electorale pentru alegerile locale din 5 iunie. 

La primul punct al şedinţei a fost aprobată componenţa echipei judeţene de campanie, liderul judeţean al PSD Bihor, Ioan Mang asumându-şi rolul de director de campanie. Membrii BPJ au aprobat şi nominalizările pentru conducerile departamentelor din cadrul echipei de campanie, după cum urmează:

  • Departamentul planificare şi strategie: Chirilă Bujor
  • Departamentul organizare: Florian Oros
  • Departamentul comunicare și relația cu mass- media: Sorin Martin-Vereș
  • Departamentul juridic: Claudia Timofte
  • Departementul financiar: Liviu Sabău Popa
  • Purtător de cuvânt: Adelina Coste

Toate departementele urmează să fie completate cu membrii care să se implice activ în pregătirea și desfășurarea campaniei electorale astfel încât rezultatele partidului să fie maximizate iar PSD să devină principalul partid la nivel județean.

La al doilea punct al ordinii de zi au fost analizate și aprobate candidaturile pentru funcțiile de primar în comunele Derna, Olcea, Curățele și Șoimi. Președintele PSD Bihor a anunțat că în luna martie va avea loc lansarea tuturor candidaților partidului pentru cele 101 unități administrativ- teritoriale din județ, astfel încât alegătorii să aibă posibilitatea de a-i cunoaște pe candidații social-democrați. Ioan Mang și-a exprimat convingerea că toți cei care vor intra în competiția electorală sub sigla PSD sunt persoane care se bucură de încredere și recunoaștere în localitățile unde vor candida și pleacă cu prima șansă de a demonstra că sunt capabili să asigure bunăstarea comunităților și implicit a cetățenilor.

Tot în cadrul măsurilor organizatorice, BPJ a aprobat numirea interimară a doi președinți de organizații locale. La Sânmartin, Cristian Laza va prelua conducerea interimară a organizației, iar la Abram s-a aprobat interimatul lui Doru Fărcaș la conducerea organizației din Abram, cele două persoane avizate ca și președinți interimari sunt totodată candidații PSD pentru funcțiile de primar în respectivele localități.

Leave a Reply