Biroul Permanent Județean al PSD Bihor a stabilit primele măsuri privind pregătirile pentru alegerile din 2016

Întrunit în prima ședință în data de 4 decembrie 2015 în noua componență rezultată după alegerile interne, Biroul Permanent Județean (BPJ) al PSD Bihor a stabilit primele măsuri organizatorice privind anul electoral 2016. Principalele teme ale ședinței au vizat: proiectul de etică și conduită a membrilor partidului, document care va fi supus aprobării Comitetului Executiv Național al PSD; stabilirea responsabilităților care revin membrilor din BPJ în coordonarea organizațiilor din teritoriu; atribuțiile membrilor BPJ în vederea pregătirii alegerilor locale și parlamentare din 2016.

BPJ-PSD-Bihor-04122015-1024x576

Președintele PSD Bihor a insistat asupra necesității implicării tuturor membrilor de partid astfel încât la alegerile locale, primul test important de anul viitor, partidul să înregistreze un scor electoral cât mai bun, care să situeze PSD pe primul loc la nivel județean. Acest lucru nu se poate face, potrivit opiniei liderului județean social-democrat, decât prin dialog direct cu alegătorii, ceea ce va impune prezența mult mai activă în teritoriu și susținerea organizațiilor locale de către membrii BPJ.

Președintele Ioan Mang a anunțat că la finalul săptămânii viitoare va avea loc o nouă ședință a BPJ, ocazie cu care se vor analiza candidaturile pentru alegerile locale.

 

Leave a Reply