Rezultate alegeri prezidențiale – turul I

Cu peste 82.000 de voturi (32,24%) obținute la nivel județului Bihor, PSD Bihor a reușit un scor foarte bun, reușind să depășim target-ul anunțat și asumat (30%). Suntem cea mai puternică formațiune politică în acest moment în Bihor. Avem cu 10 procente mai multe voturi decât în alegerile prezidențiale din 2009, în timp ce adversarii noștri, PDL și PNL au împreună cu 10% mai puțin decât în urmă cu 5 ani.

Victor Ponta a reușit să câștige în toate comunele conduse de primari PSD, dar mai mult decât atât, și în localități cu primari de la ACL (Ștei, Ceica, Roșia, Răbăgani, Tulca, Brusturi, etc.). De altfel, potrivit unui clasament intern al partidului, PSD Bihor se află pe locul 3 în regiunea Transilvania.

Le mulțumesc și pe această cale tuturor celor duminică au mers la vot și, în special, celor care l-au votat pe Victor Ponta. Orădenii și Bihorenii au dovedit prin votul lor că vor un altfel de președinte, un președinte care să unească oamenii și energiile, care, după 10 ani de dezbinare, să aducă liniște și unitate pentru un singur țel: România tuturor!

Puteți urmări mai jos conferința de presă în care am făcut analiza primului tur al alegerilor prezidențiale din 2 noiembrie 2014.

Leave a Reply