Campanie de întrajutorare a persoanelor afectate de inundaţiile din judeţul Galaţi

Împreună cu colegii mei din PSD Bihor am demarat astăzi o campanie de întrajutorare a persoanelor afectate de inundaţiile din judeţul Galaţi. Având în vedere situaţia gravă în care se află persoanele sinistrate şi în spirit de solidaritate cu acestea, PSD Bihor organizează, în regim de urgenţă, acţiuni de strângere de ajutoare. Acestea vor consta în alimente neperisabile precum: zahar, ulei, faina, orez, paste fainoase, conserve sau apa imbuteliata.

Acţiunile de întrajutorare vor începe vineri, 13 septembrie 2013, astfel încât produsele de strictă necesitate să ajungă cât mai repede în localităţile afectate. Persoanele care doresc sa ajute sunt invitate la sediul organizatiei municipale a PSD din Oradea, Piata Unirii, (langa statuia lui Emanoil Gojdu), in fiecare zi lucratoare, pana la ora 18. Campania se va incheia joi 19 septembrie.

Colegii mei din PSD Bihor îşi exprimă, cu această ocazie, compasiunea pentru pierderea de vieţi omeneşti şi doresc să asigure persoanele afectate de întreaga lor solidaritate.

Leave a Reply