Vizita doamnei ministru Rovana Plumb în Bihor

În acest sfârșit de săptămână o avem ca oaspete în județul nostru pe doamna Rovana Plumb. În dubla sa calitate – ministru al mediului și schimbărilor climatice și președinte al OFSD – va participa la mai mult întâlniri. La aceste acțiuni vom avea și o altă invitată de seamă, o mai veche prietenă a PSD Bihor din Parlamentul European, pe doamna Zita Gurmai, președintele Organizației de femei din cadrul Partidului Socialiștilor Europeni.

Sâmbătă, 7 septembrie

ora 9, Consiliul Judetean Bihor, Sala Mare – întalnire cu primarii și reprezentanții autorităților publice din județul Bihor

 ora 10.30, Consiliul Judetean Bihor, Sala Mare – Conferință de presă

ora 11, Hotel Continental Forum Oradea – Seminarul european “La muncă egală, salariu egal”, organizat de OFSD Bihor

ora 14, Hotel Continental Forum Oradea – Conferinta de alegeri a Organizației femeilor social democrate din județul Bihor

ora 16, comuna Holod – Manifestări culturale din cadrul Zilelor “Iosif Vulcan”

  • va participa și dl. ambasador Romaniei la Budapesta, Excelența Sa dl. Victor Micula, precum și o delegație din Letavertes (Ungaria), localitate înfrățită cu Holodul și unde a crescut Iosif Vulcan.

 Duminică, 8 Septembrie

ora 11, vizită la fabrica Holcim din comuna Țețchea pentru prezentarea unei noi instalații de recuperare a energiei termice, unica în Europa.

Leave a Reply