De ce trebuie demis Băsescu

1. A încălcat grav Constituția României. O spune Curtea Constituțională, care a sesizat două încălcări foarte grave ale Constituției: președintele a încercat să uzurpe rolul primului-ministru și nu și-a exercitat rolul de mediator. El este sursa răului în politica românească! El produce scandaluri și crize. El este cel care nu rezolvă nimic! 

2. Și-a construit un sistem mafiot-clientelar, cu care a furat România în toți acești ani. Udrea, Blejnar, Anastase, Falcă, Flutur, Berceanu și Videanu – toți au furat miliarde de euro, în timp ce românilor le-au tăiat salariile și pensiile, și le-au mărit taxele! Toți acești oameni au nevoie de Băsescu, pentru a nu plăti pentru corupția lor!

3. A tăiat salariile și pensiile, și a distrus statul în România. În schimb, a acoperit fraudele PDL, abuzurile, amenințările, ascultarea de telefoane, atacurile la presă, poliția politică, alegerile fraudate, controalele abuzive la firme, taxele crescute…

 4. I-a umilit pe cei mai mulți dintre români. A jignit jurnaliștii, a jignit profesorii, a jignit medicii, a jignit polițiștii, a jignit magistrații. L-a jignit pe Regele Mihai. I-a jignit pe bugetari. I-a jignit pe pensionari. I-a jignit pe militari. Băsescu n-a fost președintele tuturor românilor! A fost doar președintele lui și a Elenei Udrea!

Leave a Reply