Băsescu este suspendat. Urmează referendumul pentru destituire

Traian Băsescu a fost suspendat din funcția de președinte al României prin votul democratic al Parlamentului. Pe 29 iulie urmează un alt vot democratic: referendumul național pentru demiterea președintelui. Românii vor avea șansa de a scăpa țara de un președinte care a făcut foarte mult rău și prea puțin bine pentru societate.

Conform sondajelor de opinie, Băsescu nu mai are nicio șansă să scape de demitere. Marea majoritate a românilor s-au săturat de minciunia și corupția în care Băsescu și clica sa au adus țara de când o “stăpânesc”.

Eu rămân încrezător în mintea cea de pe urmă a românului. Sunt optimist că pe 29 sondajele de opinie vot fi confirmate și de votul românilor.

 

 

0 thoughts on “Băsescu este suspendat. Urmează referendumul pentru destituire

  1. Constituţia dispune prin Art.151 alin.3: «Revizuirea este definitivã dupã aprobarea ei prin referendum, organizat în cel mult 30 de zile de la data adoptãrii proiectului sau propunerii de revizuire.»
    Domnilor dragi, vã rog reflectaţi puţin la cel mult
    A devenit general-evidentã încurcãtura produsã de prelungirea mandatului Preşedintelui la 5 ani, multiplicând anii electorali în perpetuitate perdantã.

    :arrow: Propun modificarea Art.83 alin.1 la forma din Constituţia 1991: «Mandatul Preşedintelui României este de 4 ani…»
    Asemenea propunere de revizuire poate fi adoptatã prompt şi supusã şi ea referendumului just in case

Leave a Reply