Ce s-a intamplat la sedinta de constituire a CJ Bihor

Deoarece multă lume mă intreabă ce a fost la ședința de constituire a Consiliului Judetean, din 28 iunie 2016, și care sunt acuzațiile ce ni se aduc de către PNL Bihor, am decis sa descriu prima dintre cele trei acuzații.

Prima acuzație a fost că, la votul pentru funcția de președinte și pentru funcțiile de vicepreședinți, nu s-a votat secret!
Drept dovadă, au un mic film din timpul exercitării votului, film pe care il aveți atașat și vă invit să-l vizualizați! După cum veți vedea in film, fiecare votează în cabina de vot, apoi iese cu buletinul de vot îndoit (desigur cu votul în interior), iar domnul liberal (in costum cu mâinile în aer) urlă că se arată votul, agită lumea, in timp ce un ziarist (cunoscut ca omul de casă al PNL) filmează peste geamul de la cabina de vot (adică încearcă să violeze secretul votului)!

Cam asta a fost atmosfera! Supărați că nu au reușit să cumpere pe nimeni și au rămas în opoziție, au țipat și au mințit, după care au parasit sala! In plus, la votul pentru vicepreședinți nu mai erau in sală, dar tot au susținut că nu s-a votat secret!
Vă rog să vizionați și să concluzionați cine are dreptate!

Adelina Coste a trecut la cele veșnice

Cuvintele nu pot exprima durerea pe care o simt de la aflarea tristei vești că prietena și colega noastră Adelina-Marina Coste a plecat dintre noi.
Curajoasă, luptătoare, militantă, inteligentă, un adevărat lider, a avut tăria de a se implica în bătălii politice de care ceilalți s-au ferit, acestea sunt câteva din cuvintele ce au caracterizat-o pe Adelina!
Din pacate, în lupta pe care a dus-o în ultimele opt luni cu o boală cumplită, boala a învins și a răpit-o de la noi.
Dumnezeu s-o odihneasca!
Condoleanțe familiei îndurerate!

20767707_1728303260544856_5509520878395560581_n