USL – forta si unitate

Saptamana trecuta, USL si-a demonstrat forta si unitatea. 80 000 de oameni au venit pe National Arena pentru a-i sustine pe cei in care cred. Lansarea candidatilor nostri a demonstrat ca USL este o formatiune puternica, cu o larga sustinere populara; niciodata in ultimii ani nu s-au strans atatia oameni la un eveniment politic, pentru a-si sustine favoritii.

USL este proiectul tuturor romanilor care vor ca regimul Basescu sa fie inlaturat total. Obiectivul nostru este de a pune societatea romaneasca pe noi baze, mai echitabile, mai corecte, astfel incat Romania sa devina cu adevarat un stat european. Sub guvernarea USL, Romania isi va regasi vocatia de stat membru cu drepturi depline al UE, nu de simplu obedient, asa cum am fost obisnuiti in ultimii ani de catre PDL si Traian Basescu. Daca noi ne vom trata cu respect pe noi insine, atunci si ceilalti ne vor respecta. Pentru aceasta, in primul rand, trebuie ca romanii sa ii pedepseasca prin vot pe 9 decembrie, pe cei care in ultimii ani si-au batut joc de ei – Traian Basescu si acolitii sai din PDL si ARD. 

 

Candidații PSD Bihor la Parlament

PSD Bihor a stabilit astăzi candidații care vor reprezenta partidul în cadrul USL la alegerile parlamentare.  Biroul Executiv Județean al PSD Bihor a adoptat prin vot secret propunerile de candidați care au fost înaintate spre validare către Comitetul Executiv Județean. Rezultatul votului celor 19 membri prezenți ai Biroului a fost următorul: Sonia Drăghici – unanimitate; Ioan Sorin Roman – unanimitate; Bogdan Gheorghe – 17 voturi; Bodog Florian – unanimitate.

Comitetul Executiv al PSD Bihor a fost de acord să valideze candidații propuși de către Biroul Executiv Județean. Din cei 57 de membri prezenți, 55 au votat “pentru” candidații propuși de către Biroul Executiv, iar 2 persoane s-au abținut. În urma acestui vot, din partea PSD Bihor vor candida:

Camera Deputaților

Colegiul 5Bogdan Gheorghe, primarul comunei Drăgănești

Colegiul 6 Ioan Sorin Roman, deputat

Colegiul 7Sonia Drăghici, deputat;

Senat

Colegiul 4 – Bodog Florian, secretar de stat în Ministerul Sănătății.

Conform statutului Partidului Social-Democrat, propunerile organizației județene ale PSD Bihor vor fi înaintate spre aprobare Comitetului Executiv Național al partidului.

Ședința CEx PSD Bihor

Astăzi, 8 octombrie, de la ora 15 vom avea ședința Comitetului Executiv al PSD în care vom definitiva lista candidaților noștri la alegerile parlamentare din 9 decembrie.

Este vorba doar despre candidații pentru Colegiul 5 de deputați și Colegiul 4 de Senat, având în vedere că actualii deputați ai PSD Bihor, doamna Sonia Drăghici și domnul Ioan Sorin Roman își păstrează colegiile în care au candidat în 2008 (Colegiul 7 și 6).

Pentru Colegiul 5 și-au depus candidaturile patru colegi: Felix Cozma, director-adjunct ASCO; Bogdan Gheorghe, primarul comunei Drăgănești; Ioan Mintaș, antreprenor local; și Viorel Dumbravă, angajat al Curții de Conturi București. Pentru Colegiul 4 de Senat există o singură candidatură depusă, cea a domnului Florian Bodog, secretar de stat în Ministerul Sănătății.