Acţiuni de weekend

Sfârşitul acesta de săptămână a fost unul plin. Am continuat împărţirea premiilor în judeţ (Sânnicolau Român, Cheresig, Oşorhei, Tileagd, Lugaşu de Jos, Vadu Crişului, Bratca, Remetea), am participat la serbările unor comune şi oraşe (Diosig, Şuncuiuş, Aleşd), precum şi la o sfinţire de biserică (Sâmbăta). 

 

 
 

 
 

 

  

 
 

Vizita ambasadorului Belgiei în Bihor

Din această seară şi până joi, Excelenţa Sa Beke, ambasadorul Belgiei la Bucureşti se va afla în judeţul Bihor la invitaţia mea în calitate de preşedinte al grupului parlamentar de prietenie româno-belgiană. 

Pe agenda domniei sale figurează mai multe vizite la obiective de investiţii realizate de belgieni în judeţului nostru. Aş enumera aici: CIOCOBEL INVEST şi ALBATEX din Beiuş, VPK Packing din Salonta, CONNECTRONICS şi H. ESSERS din Oradea. De asemenea, Excelenţa Sa va efectua o vizită şi la Complexul de servicii comunitare “Plopii fără soţ”, instituţie creată şi administrată de o fundaţie belgiană în colaborare cu Consiliul Judeţean Bihor.

Totodată vom avea întâlniri oficiale cu primarul municipiului Oradea, domnul Ilie Bolojan, prefectul judeţuluim domnul Găvrilă Ghilea şi preşedintele Consiliului Judeţean Bihor, domnul Radu Ţîrle.

În programul alcăuit cu acest prilej mai figurează o plimbare prin centrul municipiului Oradea, precum şi vizitarea Parcului Natural de la Cefa. Vizita se va încheia cu o conferinţă de presă la Hotel Continental, urmată de un prânz de lucru cu investitorii belgieni. 

Am început înmânarea premiilor

La sfârşitul de săptămână ce tocmai a trecut am început distribuţia premiilor extrase joi. M-am deplasat personal să înmânez aceste premii, făcându-le o surpriză plăcută (zic eu) câştigătorilor. Am fost în mai multe localităţi ale judeţului: Parhida, Mihai Bravu, Săcuieni, Ciocaia, Buduslău, Marghita, Iteu, Vârciorog, Tinca, etc. 

Mai jos am adăugat câteva imagini realizate vineri, 29 iulie. Acţiunea va continua după data de 15 august, când mă voi întoarce din concediul de odihnă.

    

 

Împreună cu câştigătorul premiului I, domnul Nagy Sandor din Săcuieni şi colegii din organizaţia locală a PSD
 
 

Câştigătorul premiului al III-lea – Nagy Arcadie din Parhida
 
 

M-am bucurat că am putut s-o fac pe doamna Lazăr Varvara (Mihai Bravu) să zâmbească
 

Familia Ecsedi din Ciocaia – o familie frumoasă şi fericită că a câştigat