Sarbatori de Pasti binecuvantate!

Incet-incet, ne apropiem si de Sfanta Sarbatoare a Pastelui, moment in care crestinii ortodocsi si nu numai, se pregatesc sa primeasca in suflet Lumina Invierii.

 

Acum, mai mult ca in orice alta perioada a anului, trebuie sa fim mai buni, mai ingaduitori unii cu altii, mai iubitori fata de toti cei din jurul nostru si sa ne bucuram impreuna de aceasta mare sarbatoare a crestinatatii: Invierea lui Hristos!

 

Aceste zile premergatoare marii sarbatori au fost foarte pline, in speta fiindca, de curand am lansat o noua actiune ce vizeaza femeile de toate varstele si categoriile sociale. Este vorba despre o campanie de informare despre virusul HPV si cancerul de col uterin a carei lansare a avut loc sambata trecuta (11 aprilie a.c.) in Beius, in cadrul restaurantului Principesa Margareta. Manifestarea a fost un real succes, am putea spune, la intalnirea stabilita au participat peste 100 de femei din Beius si din imprejurimile oraşului.

 

Evenimentul de sambata se doreste a fi un punct de inceput pentru urmatoarele orase in care vom initia aceasta campanie. Ne vom deplasa in aceasta luna, dar si in cea care vine, in orase precum: Marghita, Alesd si Stei, si in final, vom avea o prezentare si in Oradea.

 

Cu ajutorul doamnei prof.univ.dr. Lia Pop, presedinta Organizatiei de Femei a PSD Bihor, a doamnei deputat conf.univ.dr. Sonia Draghici, dar si a colegei Ana-Maria Tiron, cea care este initiatoarea acestei campanii, vom incerca sa le aducem femeilor din judetul Bihor informatii utile vizavi de aceasta problema cu care se confrunta societatea romaneasca si nu numai.

 

Vom continua sirul actiunilor si in lunile urmatoare, fiindca sunt convins ca, asa cum spuneam si in campanie „Politica adevarata se face printre oameni, cu oameni si in mijlocul acestora”.

 

Pana cand ne vom revedea, va doresc sa aveti parte de un Paste Fericit si de Sarbatori Binecuvantate alaturi de toti cei dragi dumneavoastra!