La Multi Ani de 1 martie!

Din nou, primavara isi face simtita prezenta printre noi. Parca totul revina la viata si, mai mult decat oricand, ne umplem de energie si suntem dornici de a intreprinde cat mai multe activitati.

 

Este 1 martie. Sosirea primaverii a fost marcata, an de an, de aparitia ghioceilor, a martisoarelor si pret de multe zile, FEMEIA devine centrul atentiei noastre. Desi consider ca nu ar trebui sa existe o singura zi speciala in care noi sa le aratam sotiei, mamei, fiicelor, surorilor, sau colegelor aprecierea si dragostea noastra. Ele trebuie sa afle, zi de zi, cat de mult le pretuim.

 

Astazi, in zi de martisor, doamnelor si domnisoarelor, va doresc sa va bucurati din plin de sanatate, fericire si iubire, impliniri nenumarate, si fie ca primavara sa va aduca in fiecare zi cate un zambet pe chipurile dumneavoastra.

 

Se spune ca vremea zilei de 1 martie va prevesti intreaga primavara. Iar cum soarele a rasarit si azi, am convingerea ca va fi cu adevarat un anotimp placut. Nu imi mai ramane asadar decat sa sper ca va veti bucura de tot ceea este mai bun.

 

In final, va doresc sa aveti parte de o primavara minunata si LA MULTI ANI de 1 martie!

 

Leave a Reply