Agenda săptămânii

Săptămâna aceasta agenda mea de lucru include activităţi parlamentare şi politice.

Luni şi miercuri voi participa la lucrările Plenului Senatului. Şi de această dată avem o Ordine de zi încărcată. În plenul de astăzi, voi avea o interpelare pentru ministrul muncii şi o întrebare pentru ministrul educaţiei, plus o declaraţie politică ce vizează educaţia morală a tinerilor şi problema corupţiei (textul va fi disponibil mâine aici pe blog).

Mâine de la ora 10 avem programată o nouă şedinţă a Comisiei pentru învăţământ, ştiinţă, tineret şi sport. Programul de lucru îl puteţi citi aici. Tot marţi, de la ora 15.30, la sediul central al PSD, alături de domnii preşedinţi Cornel Popa (PNL Bihor) şi Traian Bodea (PC Bihor), în calitate de preşedinte al PSD Bihor voi semna protocolul local de constituire a Uniunii Social-Liberale.

 

Vineri seara îl aşteptăm la Oradea pe preşedintele PSD, domnul Victor Ponta. Domnia sa va participa sâmbătă, 26 februarie la Congresul UDMR. De asemenea, va onora cu prezenţa şi prima reuniune a USL Bihor, întâlnire ce va avea loc tot sâmbătă începând de la ora 11.30 şi la care vor participa peste 300 de delegaţi din tot judeţul.

În această săptămână, Cabinetul meu parlamentar va lansa Programul de Stagii de practică pentru studenţi şi absolvenţi. Detalii despre acest proiect veţi putea afla zilele următoare aici pe blog sau pe pagina de Facebook a cabinetului. 

 

Leave a Reply