Consiliul Județean acordat mai mulți bani către primării decât anul trecut, iar alocarea s-a făcut conform legii

În conferința de presă de astăzi, alături de colegul meu, Gheorghe Țară, consilier județean, am explicat modul în care Consiliul Județean Bihor a alocat bugetul către unitățile administrativ-teritoriale din cotele defalcate.

Concluzia este că s-au acordat mai mulți bani către primării decât anul trecut, iar alocarea s-a făcut conform legii.
Totodată, am dorit să subliniem că, în primul trimestru al acestui an, Guvernul a reușit să implementeze toate măsurile asumate în Programul de Guvernare. Așadar, guvernarea funcționează și produce efectele mult așteptate de către români. 

Un alt subiect a vizat noul sediu al Muzeului Țării Crișurilor. Așa cum am promis în campania electorală, această problemă a fost una dintre prioritățile actualei conduceri a Consiliului Județean Bihor. Cu satisfacție pot să anunț că am reușit să deblocăm acest proiect și, la mai puțin de un an de la preluarea mandatului, construcția este finalizată, iar pe data de 18 mai 2017, noul sediu al Muzeului (fosta clădire a Garnizoanei de pe strada Armatei Române) își va deschide porțile către publicul bihorean și nu numai.

18319295_1605126369529213_7152683818860965962_o

Nu în ultimul rând, am făcut un apel către Primăria Oradea pentru a urgenta demersurile pentru eliberarea terenului necesar pentru viitoarea Sală Polivalentă pe care Guvernul o construiește la Oradea. Îmi doresc mult ca această sală să se realizeze la Oradea și sper că nu vor trece alți trei ani până când Primăria Oradea să ia aceste măsuri.

Leave a Reply