Reprezentantii PSD Bihor, realesi in functii de conducere la nivel national

In urma Conferintelor nationale organizate in ultima perioada de catre cele mai importante structuri care functioneaza in cadrul Partidului Social Democrat, reprezentantii PSD Bihor au fost reconfirmati, prin votul colegilor din intreaga tara, in functia de vicepresedinte al structurilor respective.

Astfel, cu ocazia Conferintei nationale a femeilor social democrate, care a avut loc la Iasi, doamna Deputat Sonia Draghici a fost realeasa in functia de vicepresedinte.

Conferinta nationala a Organizatiei de pensionari din cadrul PSD, desfasurata la Sibiu, a confirmat realegerea domnului Aurel Tarau ca vicepresedinte.

Nu in ultimul rand, la Congresul TSD, organizat la Brasov, domnul Emilian Pavel, consilier judetean, a fost reales pentru un nou mandat de vicepresedinte al Tinerilor Social Democrati.

As vrea sa ii felicit, si cu aceasta ocazie, pe colegii mei, care demonstreaza iata, inclusiv la nivel national, faptul ca PSD Bihor este o organizatie consolidata, aflata in crestere permanenta si apreciata de colegii din intreaga tara.

 

Leave a Reply